Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Η πλαστογραφημένη απόφαση του δικαστηρίου που διακινούν τα τσιράκια του Σώρρα !

 Πριν βγει η απόφαση του δικαστηρίου στον αέρα, οι διάφοροι φανατικοί οπαδοί του Σώρρα οπως και ο Χρήστος Μπαλαντίνας  κυκλοφορούσαν με επιλεγμένες παραγράφους από αυτήν, γραμμένες σε κειμενογράφο, αφού δεν συνέφερε η δημοσιοποίηση ολόκληρου του εγγράφου. 

Με αυτές τις γραμμές, προσπαθούσαν να πείσουν απλούς ανθρώπους σε καφενεία, ενώ ακόμη και ο πρώην πρύτανης του ΕΜΠ Νίκος Μαρκάτος αμφέβαλε για την πραγματικότητα, πέφτοντας θύμα της επιλεκτικής πληροφόρησης, που στο βάθος όμως δεν μπορεί να αντέξει σε σοβαρή κριτική. Και πως θα μπορούσε να παρουσιαστεί η πραγματική δικαστική απόφαση, από τη στιγμή που σε αυτή ο Σώρρας κατέθεσε πως είναι “ομογενής”… 
Χρήστος Μπαλαντίνας  

Στην απόφαση αναφέρονται ακόμη και τα πλαστά έγγραφα τα οποία προσκομίστηκαν στο δικαστήριο, ενώ υπάρχει κατάθεση Ελληνοκαναδού που λέει ότι έκανε έλεγχο στις αρμόδιες αρχές και βρήκε τα πλαστά ομόλογα ότι είναι γνήσια. 

Το αστείο είναι ότι ο άλλος ψευδομάρτυρας, είναι ένας καταδικασμένος – για οικονομικές απάτες – Καναδός απατεώνας, ο οποίος στην κατάθεση του υποστήριξε ότι στην ψευδοτράπεζα του διαχειρίζεται 25 δισεκατομμύρια και ότι ο δικαιούχος των “ομολόγων” του Σώρρα είναι μια εταιρεία στο Λονδίνο με την επωνυμία Red Panther Limited.

 Αυτό που δεν είπε είναι ότι είναι καταδικασμένος για παρόμοιες απάτες και την εξαπάτηση εταιρειών μέσω διεθνών συναλλαγματικών στον Καναδά. 

Την ύπαρξη της Red Panther Limited υποστήριξε στο δικαστήριο και ο ίδιος ο κατηγορούμενος Σώρρας, επιμένοντας ότι τα “χρήματα” είναι στο Λονδίνο, ανήκουν στην εταιρεία Red Panther Limited και εκείνος είναι απλά ο διαχειριστής. 

Ωστόσο, στο διάστημα που μεσολάβησε από την απόφαση, αποκαλύφθηκε ότι η εταιρεία Red Panther Limited του Λονδίνου, που είναι ο δικαιούχος των πλαστών αμερικανικών συναλλαγματικών των 600 δις και είχε εξουσιοδοτήσει το Σώρρα να διαχειρίζεται τα “ομόλογα”, έκλεισε το 2011, δύο χρόνια πριν το δικαστήριο.





Επειδή λοιπόν κάποιοι κατάλαβαν τον κίνδυνο για τα συμφέροντα τους και τη σύνδεση με το διεθνές κύκλωμα, ο Μπαλαντίνας ανάρτησε μια πλαστογραφημένη έκδοση της δικαστικής απόφασης, στην οποία είχε σβηστεί με λευκό διορθωτικό μελάνι η ακόλουθη παράγραφος: “που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρεία επενδύσεων, με την επωνυμία “Red Panther Limited” που εδρεύει στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας”.


Το πλήρες κείμενο της παραγράφου, που έδειχνε την παραπλάνηση του Δικαστηρίου με πλαστογραφίες, ψευδομαρτυρίες και απάτες έλεγε: “Στην υπό κρίση περίπτωση αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000) που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρεία επενδύσεων, με την επωνυμία “Red Panther Limited” που εδρεύει στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας”.



Αντίθετα μετά το κόψιμο της παραγράφου και την πλαστογράφηση του κειμένου, η απόφαση έγραφε ότι “Στην υπό κρίση περίπτωση αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000)”, δίνοντας να εννοηθεί ότι το ποσό αυτό ανήκει στο Σώρρα και το δικαστήριο έχει αποδεχθεί ότι ο Σώρρας διαθέτει τα χρήματα!


Η αλλοίωση της δικαστικής απόφασης για να παραπλανηθούν απλοί άνθρωποι και να υποστηρίξουν το Σώρρα. 
Αυτή βέβαια δεν είναι μια πρωτοτυπία, αφού αρκετά από τα έγγραφα που κυκλοφορεί η ομάδα Σώρρα έχουν αποδειχθεί πλαστά.

Εδω μπορείτε να δείτε  το μέγεθος της αρρώστιας των οπαδών του Σώρρα όπως  ο του κυρίου Μπαλαντίνα




ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...........ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ! 

Ομάδα σύνταξης "Εμπλοκή"