Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Αποκαλύπτουμε τον απατεώνα ολκής Αρτέμη Σώρρα με κάθε λεπτομέρεια ! ! !

Τι υπογράφεις ρε πρόβατο και εκχωρείς σε αυτό τον απατεώνα τον Σώρρα ; ; ; 

Στην χώρα  όπου οι απατεώνες φυτρώνουν σαν την ρίγανη και το θυμάρι στις πλαγιές των βουνών κάθε μέρα θα βγαίνουν νέα μπουμπούκια που θα μας πουλάνε τρέλα και το σύνθημα λεφτά υπάρχουν.
Σε μια κοινωνία ημιμαθή που δεν γνωρίζει τις βασικές λειτουργίες του χρήματος και οι υποτιθέμενοι διανοούμενοι καθηγηταράδες ασχολούνται με το πως θα απορροφήσουν τραπεζικά και ευρωπαϊκά κονδύλια εκεί κάπου αφήνουν τον κάθε τυχάσπαρτο να πουλάει παραμύθια σε έναν λαό που έμαθε να ζει με μύθους.


Ρε *Μήτσο.... πήρες χαμπάρι τι σου δίνουν να υπογράψεις αυτοί που το παίζουν πατριώτες και αρχαιολάτρες; 

Πήρες ρε Μήτσο χαμπάρι πως δίνεις εξουσιοδότηση σε αυτόν το τύπο που κάποτε το έπαιζε έμπορος αυτοκινήτων από την Πάτρα και σήμερα κόβει μεροκάματο μια και πίσω από αυτόν είναι κάποια λαμόγια που καταλάβανε πως σε αυτή την χώρα όποιος προλάβει κλέβει;

Πήρες χαμπάρι ρε Μήτσο πως με αυτό το έγγραφο παραχωρείς τις υποχρεώσεις σου έναντι των τραπεζών και των οφειλών σου στο δημόσιο σε αυτόν τον τυπάκο; 

Θέλεις να μάθεις *Μήτσο τι θα σου κάνει ;.......... 

Θα ανταλλάξει τις δικές σου υποχρεώσεις με ζεστό χρήμα και θα εκχωρήσει όλες τις απαιτήσεις σου έναντι των τραπεζών σε κάποιο αμερικανάκι κοράκι και προφανώς θα πάρει και την μίζα του βεβαίως βεβαίως και θα την κάνει νύχτα σε εξωτικό νησί και εσύ Μητσάρα μου θα μπλέξεις άσχημα γιατί κάτι τέτοια παιχνιδάκια σου ετοιμάζουν οι κεντρικοί τραπεζίτες με τα μαγαζιά του Watsa και του Paulson δεν στο είπανε Μήτσο μου;;;;;..... δεν το άκουσες πως οι τράπεζες ετοιμάζονται να πουλήσουν τα κόκκινα δάνεια τους;Όπως βλέπεις Μητσάρα μου η εξώδικη δήλωση που κάνεις δεν απευθύνεται μόνο στις τράπεζες ή στο δημόσιο αλλά κοινοποιείται και στο μαύρο παιδί του Απόλλωνα που του δίνεις το πλήρη δικαίωμα να διαχειριστεί τις οφειλές σου όπως γουστάρει....Ξύπνα μαλάκα επιτέλους ! ! !


Για πάμε λίγο παρακάτω Μήτσο να δούμε τι γράφει η εξώδικη εξουσιοδότηση που κάνεις στο μαύρο παιδί του Απόλλωνα όπου μιλά για τα κληρονομικά δικαιώματα και για την παγκόσμια διευκόλυνση χρέους και πως αυτά τα χρήματα βρίσκονται σε λογαριασμούς global master cash and chips accounts τα οποία ελέγχονται από την κεντρική τράπεζα των κεντρικών τραπεζών BIS - Bank of international settlemens. 
Προφανώς Μητσάρα διαβάζοντας αυτό το κείμενο θαμπώθηκες από την λάμψη των τραπεζικών ορολογιών που σε πλάσαρε ο τυπάκος αυτός και έπεσες θύμα μια και οι εν λόγω λογαριασμοί που επικαλείται δεν είναι τίποτα άλλο από τις λογιστικές εγγραφές που κάνουν οι κεντρικές τράπεζες μέσα στα πλαίσια άσκησης νομισματικής πολιτικής και αποτυπώνει τις αξίες της οικονομίας που καταστρέφονται.
Για στείλε ρε Μήτσο  ένα email στην κεντρική τράπεζα των κεντρικών τραπεζών που έχει έδρα την Βασιλεία της Ελβετίας να σου πουν τι είναι αυτοί οι λογαριασμοί και τι χρήματα υπάρχουν

εδώ: http://www.bis.org/about/contact.htmΠροφανώς ένας λαός- Μήτσος  που δεν ξέρει πως λειτουργεί το χρήμα και η προσαρμογή αυτού στις αξίες των πραγμάτων σε μια οικονομία δεν μπορεί να καταλάβει πως λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα το οποίο συστάθηκε όπως το ξέρουμε σήμερα το 1945 με την συμφωνία του bretton woods και στο οποίο έδινε το δικαίωμα στις κεντρικές τράπεζες να δημιουργούν χρήμα και να το διαθέτουν στις οικονομίες μέσω των εμπορικών τραπεζών. 
Τα επιτόκια που ορίζει η κεντρική τράπεζα δεν είναι το κέρδος της αλλά ο μηχανισμός αφαίρεσης χρήματος από την οικονομία προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της σταθερότητας των τιμών


Ο πίνακας που σας παρουσιάζει ο υποτιθέμενος "Σωτήρας Σώρρας" δεν είναι τίποτα άλλο από τις λογιστικές εγγραφές που έκανε η τράπεζα της Ελλάδος από το 1945 μέχρι και σήμερα και είναι το χρήμα που αφαίρεσε μέσω των εμπορικών τραπεζών στα πλαίσια άσκησης νομισματικής πολιτικής και αποτυπώνει κατεστραμμένες αξίες.

Ξέρεις Μήτσαρα μου όμως ποιο είναι το ωραίο σε αυτή την υπόθεση;;;;  

Άκου λοιπόν ........

Ο Αρτέμης Σώρρας σήμερα αντιγράφει πιστά το οικονομικό σκάνδαλο των κεντρικών τραπεζών που επανεισάγουν στην οικονομία το χρήμα το οποίο αποτυπώνει κατεστραμμένες αξίες μέσω του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης, αυτό που βγαίνει ο μαφιόζος Ιταλός κεντρικός τραπεζίτης Ντράγκι και ρίχνει με το ελικόπτερο 80 δις κάθε μήνα στην δευτερογενή αγορά ομολόγων προκειμένου να ψωνίσει assets των χωρών μελών της ευρωπαϊκής θολοκουλτούρας και τα αποκαλεί ως μη συμβατικά μέτρα . Βλέπεις τραπεζίτες και τσαρλατάνοι έχουν τα ίδια αφεντικά.

Ας πάμε Μήτσο μου όμως στο πιθανό ονειρικό σενάριο πως τα 600 δις του εμπόρου από την Πάτρα είναι αληθινά ως υπόθεση εργασίας και ας υποθέσουμε πως αύριο το πρωί σε κάθε Ελληνα πιστωθούν 60.000€ στον τραπεζικό λογαριασμό του. 

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο Μήτσο μου τα σκηνικά που βλέπεις στην Βενεζουέλα με το πλιάτσικο στα σούπερ μάρκετ θα μοιάζει πάρτι μπρος σε αυτά που θα συμβούν στην Ελλάδα γιατί Μητσάρα   η απότομη δημιουργία χρήματος σε μια οικονομία δημιουργεί τεράστιο πληθωρισμό και αύξηση τιμών με αποτέλεσμα τα χρήματα όλων αυτών( που ας πούμε ότι θα  πάρουν από τους λογαριασμούς του Σώρρα) δεν θα έχουν καμιά αξία ...Ούτε  σουβλάκι στου μπαϊρακτάρη δεν θα μπορούν να αγοράσουν ! ! !

Ακου καλέ μου Μήτσο πρόσεχε τι υπογράφεις γιατί όταν ο Σώρρας μαζέψει καμιά εκατοστή χιλιάδες υπογραφές πολιτών που χρωστάνε στις τράπεζες και τα εκχωρήσει σε κανένα fund εξ αμερικής και την κάνει για κανένα εξωτικό νησί μην πεις πως δεν σε ενημερώσαμε....ΓΚΕ ΓΚΕ

*Όπου Μήτσος ο αδαείς -ανόητος - απελπισμένος νεοέλληνας   

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...........ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ! 

Ομάδα σύνταξης "Εμπλοκή"

.