Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Έτσι απαντάει ο Αλέξης όταν έχει μπετόβλακες και στόκους για αντιπολίτευση ! ! !

Δε θα συζητήσω τις πολλές μαλακίες που άκουσα από το στόμα του Τσίπρα αλλά μία, εκείνη της απάντησης, στην κραυγή αγωνίας της δημοσιογράφου, που της στερεί το ψωμί της και τον ρώτησε το ποιο απλό, "γιατί;". Γιατί της στερεί το ψωμί της κλείνοντας μία υγιή επιχείρηση, η οποία δεν χρωστάει σε κανένα.

Ο φασιστο-αλήτης, ούτε λίγο ούτε πολύ της είπε, ότι όταν έκλειναν την ΕΡΤ εκείνη δεν διαμαρτυρήθηκε, επομένως να μη διαμαρτύρεται και τώρα. Δηλαδή, συγκρίνει τη δημοσιογράφο που εργάζεται σε ιδιωτικό κανάλι, κρίνεται καθημερινά και βγάζει μέχρι και το τελευταίο σεντ από τα χρήματα που παίρνει, με τα αληταριά του δημοσίου που τα πληρώνουμε εμείς για να κοπροσκυλιάζουν όλη μέρα, να τα ξύνουν ολημερίς και να προπαγανδίζουν στου κασίδη το κεφάλι υπέρ των αφεντικών τους, εφόσον έχουν εξασφαλισμένο ότι, βρέξει χιονίσει, ακόμα και αν δεν τους βλέπει κανένας, οι μαλάκες δηλαδή εμείς θα τους πληρώνουμε.
Φυσικά λοιπόν μιλάει έτσι ο Αλέξης γιατί ξέρει ότι δεν υπάρχει κανένας να υπερασπιστεί, αυτή την κοπέλα και ξέρει πολύ καλά επίσης, ότι απέναντι του έχει κάτι μπετόβλακες στόκους για αντιπολίτευση που και να ανοίξουν το στόμα τους να μιλήσουν θα παπαρολογήσουν και δεν θα τους δώσουν καμία σημασία. Αν ήξερε, ότι με του που θα βγει έξω από την αίθουσα κινδυνεύει να του έρθει κανένας τσιμεντόλιθος στο κεφάλι θα σου έλεγα εγώ αν θα τολμούσε να μιλήσει και πόσα σώβρακα θα άλλαζε πριν ανοίξει το στόμα του.