Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Αντώνης Ρέμος - Έτερο αμόρφωτο αρχίδι που έχει άποψη ! ! !

Καλώς τ' αρχίδια μας τα δυο......

Μετά τις παπαριές του Γιώργου Μαυρίδη ,ΕΔΩ για τους πρόσφυγες του Πόντου και της Μ. Ασίας, ήρθε και ο Αντωνάκης να μας κάνει μάθημα ιστορίας .

Ήθελα να ΄ξερα λίγη τσίπα δεν έχεις ;

Η παρακάτω φώτο μπας και συνέλθεις λίγο . Και για να
μάθεις ποιος ήταν ο Κεμαλ κάνε ένα  κλι εδώ.


Παγκόσμιος ηγέτης ο Κεμάλ Ατατούρκ κατα τον Αντώνη Ρέμο και είναι περήφανος που είναι  και συγχωριανός του ! ! !

Αντώνης Ρέμος στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet:

Κεμάλ Ατατούρκ

«Δεν είμαι μόνο συμπολίτης, αλλά και συγχωριανός του. Όπως ξέρετε, στη Θεσσαλονίκη υπάρχει το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Ατατούρκ. Υπάρχει όμως και
το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε, σε ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Λαγκαδά. Από εκεί είναι η οικογένειά μου. Είμαστε περήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ηγέτες».


Για την  ανάδειξη της οικίας του Κεμάλ από τον Γιάννη Μπουτάρη

«Ο δήμαρχος είναι επιχειρηματίας, βλέπει μπροστά και αγαπά πραγματικά την πόλη του. Και καταλαβαίνει ότι το μνημείο αυτό δεν είναι σημαντικό μόνο για τους Τούρκους, αλλά και για εμάς».

Οι ρίζες του 

«Η οικογένειά μου ήρθε από το Αϊβαλί. Το αίμα μου είναι από αυτά τα χώματα, αυτά τα μέρη. Μοιάζετε με μένα, η συμπεριφορά σας είναι σαν τη δική μου, το χαμόγελό σας είναι σαν το χαμόγελό μου, θυμώνετε όπως και εγώ».
______________________________________________________________________

Αντώνη Ρέμο και εμείς είμαστε περήφανοι που μόνο κάτι αρχίδια σαν και εσένα  εξυμνούν τον αποκλειστικό υπεύθυνο της γενοκτονίας Ποντίων και Αρμενίων !Ευτυχώς για εμάς τους Έλληνες και για κάθε  άνθρωπο  με στοιχειώδη νοημοσύνη ο συγκεκριμένος "Παγκόσμιος ηγέτης"όπως τον αποκάλεσες εσύ είναι Σφαγέας !

Οι παλιοί σου φίλοι ξέρουν τι μαλάκας είσαι, ασχολήσου λοιπόν με το χρήμα και άσε την χώρα μας ήσυχη !

Μπορώ βέβαια να φανταστώ όπως λένε και πολλοί άνθρωποι που σε ξέρουν ότι θα μπορούσες να κάνεις και χειρότερα πράγματα για το χρήμα ! ! !
! ! ! Αμε λοιπόν στα τσακίδια και εσύ που ο κάθε παπάρας σε αυτή τη χώρα θα ξανα γράφει την  ιστορία ! ! !

Η συντακτική ομάδα του "Εμπλοκή"

.