Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Άντε και Γαμήσου Ψεύτη Ρέμο ! ! ! !

Η απάντηση του Ρέμου για τον Ατατούρκ:

Έτσι ακριβώς τα είπες Ρέμο και τις παπαριές σου πουλάτες αλλού, έκανες την αρπαχτή στην Τουρκία αλλά δεν θέλεις να χάσεις και τους μαλάκες στην Ελλάδα που δίνουν λεφτά για να ακούσουν ένα ελεεινό αρχίδι σαν εσένα .......Πούλα τα αλλού, εμείς θα σε ξεμπροστιάζουμε σε κάθε ευκαιρία, κοπριά, ε κοπριά  !

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

«Πριν από λίγο καιρό βρέθηκα στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο Bodrum καλεσμένος μιας μεγάλης εταιρία για να δώσω δύο συναυλίες εκεί. Τα ΜΜΕ έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και έδωσα κάποιες συνεντεύξεις. Διαβάζω σήμερα την ερμηνεία και την παρουσίαση μιας εκ των συνεντεύξεων μου. 

Μένω έκπληκτος με αυτά που διαβάζω και πιστεύω ότι ή έχει γίνει λάθος μετάφραση από τα Τούρκικα στα Ελληνικά, ή τα τούρκικα μέσα παρουσίασαν με λανθασμένο τρόπο τα λεγόμενά μου.  Περήφανος είμαι μόνο για την καταγωγή μου που είμαι Έλληνας.

Από εκεί και πέρα, έξω από τα πολιτικά παιχνίδια και τις ιστορικές αντιπαλότητες των δύο λαών, οι απλοί άνθρωποι και οι Έλληνες και οι Τούρκοι πραγματικά δεν έχουν να χωρίσουν πια τίποτα. Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και αγάπη των απλών ανθρώπων και από τις δύο πλευρές και είμαι σίγουρος γι’ αυτό.

Όσον αφορά στο θέμα των δηλώσεών μου για τον Κεμάλ, η αλήθεια είναι ότι είπα, πως είμαι περήφανος που κατάγομαι από την Θεσσαλονίκη και στην ίδια συζήτηση αναφέρθηκε η καταγωγή του Κεμάλ από την Θεσσαλονίκη και προφανώς τοποθετήθηκαν όλα μαζί. Κλείνοντας δεν έχω διάθεση να απολογηθώ σε κανέναν, από εκεί και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να βγάλει τα συμπεράσματά του. Σας ευχαριστώ όλους. Καλημέρα.»

Λαμόγια είστε όλοι ρε, σκουλίκια, κάνετε τα πάντα για το χρήμα ....... 

Καμία λάθος μετάφραση δεν έγινε ψευταρά, όλως-τυχαίως γνωρίζουμε Τουρκικά,  διαβεβαιώνουμε τόσο εσένα όσο και τους αναγνώστες μας, ότι..... Δεν 'Έγινε Κανένα Λάθος ! ! ! ! ! !

Αν έγινε, κάνε μία Μήνυση στη Hurriyet ότι  διαστρέβλωσε αύτα που είπες ........

Αντε να σε δούμε ;;;;

Περιμένουμε να δούμε την  Μήνυση  Πουστρίκο ! ! ! !

Η συντακτική ομάδα του "Εμπλοκή"


.