Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Εκεί κοντά βάλτε και τις εκλογές.......

Να σας περιγράψω το επόμενο επεισόδιο του τηλεοπτικού σήριαλ που θα παιχτεί διακαναλικώς: τα χαμένα κανάλια του διαγωνισμού θα προσφύγουν στα ελληνικά δικαστήρια. Αυτά, υπό το βάρος της πολιτικής πίεσης και των τετελεσμένων θα απορρίψουν τις προσφυγές.

Τα κανάλια θα συνεχίσουν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια και οι προσφυγές θα γίνουν δεκτές πανηγυρικώς. Θα διαταχθεί λοιπόν το Ελληνικό Δημόσιο να ακυρώσει τον διαγωνισμό και να επιστρέψει τα λεφτά πίσω. Και τότε θα γίνει το "έλα να δεις".
Επειδή αυτό το ενδεχόμενο το έχει σκεφτεί ο Παππάς, παίζει από τώρα το ηρωικό χαρτί της σύγκρουσης με τη... διαφθορά (πώς γίνεται αυτό μέσω πλειστηριασμού ένας Θεός ξέρει...) ώστε να συνεχίσει να το παίζει και τότε: εμείς θέλουμε να εξυγιάνουμε το τηλεοπτικό τοπίο αλλά οι κακοί Ευρωπαίοι δεν μας αφήνουν γιατί στηρίζουν τη δεξιά που ο λαός δεν ξεχνά κ.λπ...... Εκεί κοντά βάλτε και τις εκλογές.

Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια δεν θα σταθεί αυτή η παρωδία με τις άδειες......φίλος Σουηδός σχεδόν μου το διαβεβαίωσε σε συζήτηση που είχα μαζί του σχετικά με το θέμα αυτό...

Κάπου άκουσα παράλληλα  ότι τα λεφτά θα δοθούν σε δόσεις και μόνο αν έχουν κέρδος.
Ξέρει κανείς για αυτό κάτι?
Όσο και να ψάχνω, όρους πληρωμής δεν βλεπω.
Θα βγάλει ο Μαρινακης 70 μύρια απο την τσέπη?
Αν είχε 70 μύρια, στην Ελλάδα σε κανάλι που θα χρεοκοπήσει θα τα έδινε?
Πάλι ο Ελληνας φορολογούμενος θα πληρώσει τα σπασμένα, διότι σίγουρα θα υπάρξουν διαφυγόντα έσοδα......