Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Αυτή είναι η δικαστική εξουσία στη χώρα μας μη χέσω .......

 ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. 

Μετά την τακτοποίηση του μισθολογικού, την αντισυνταγματική παράταση της θητείας τους, την παράνομη επιστροφή του φόρου και τις σημερινές προαγωγές, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Σας δουλεύουν μπροστά στα
μάτια σας, δεν υπάρχει δημοκρατία πάρτε το χαμπάρι επιτέλους !  ! !

Να και η είδηση ........λέμε τώρα :

Υπέρ της απόρριψης των προσφυγών τάχθηκε ο εισηγητής του ΣτΕ

Στην μάχη νομικών επιχειρημάτων που δόθηκε χθες επί 5,5 ώρες, ο εισηγητής της υπόθεσης Γιώργος Παπαγεωργίου ανέπτυξε όλα τα νομικά ζητήματα και σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε να κηρυχθούν απαράδεκτες οι προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών, σύμφωνα με το iefimerida.

Ωστόσο, στην αυριανή συνεδρίαση στις 9:30 το πρωί ξεκινάει στην ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας ο δεύτερος γύρος στη μάχη των νομικών επιχειρημάτων για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Εκεί, αναμένεται να υπάρξει η κρίσιμη ψηφοφορία επί της εισήγησης. Εάν οι δικαστές συμφωνήσουν με την πρόταση του εισηγητή τότε η υπόθεση - όπως λένε νομικοί - μπορεί και να τελειώσει αύριο και θα ξανανοίξει τον Ιανουάριο οπότε και έχουν προσδιοριστεί να συζητηθούν οι προσφυγές σε βάρος της προκήρυξης του διαγωνισμού. Εάν το δικαστήριο έχει την άποψη ότι παραδεκτά κατατέθηκαν οι αιτήσεις ακύρωσης του νόμου, τότε οι δικαστές θα μπουν στην ουσία της υπόθεσης, δηλαδή της συνταγματικότητας ή όχι του επίμαχου νόμου.

Σε αυτή την την περίπτωση, θα χρειαστούν και άλλες διασκέψεις όπως εξηγούν δικαστικές πηγές, αφού τα θέματα που έχουν τεθεί από τις δύο αντίπαλες πλευρές είναι πολλά.