Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Έπεσε επιδημία στους πολιτικούς γόνους της αριστεράς ! ! !

Συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση,  ο Ανιψιός της κ Φωτιου που δεν είχε βρει ούτε ένα που να του έχει κοπεί η σύνταξη ...!

Την ίδια στιγμή που αποκαλύφθηκε πως ένας σεσημασμένος μπαχαλακιας είναι ο" κακοήθης " -κατα τον
κ Κοντζια - που ευθύνεται για την επίθεση κατά του Διοικητή της Τροχαίας ,
την ίδια στιγμή που ξεκινά η δίκη της Μαρφίν όπου 4 άνθρωποι βρήκαν οικτρό
θάνατο από τους γνωστούς μπαχαλακηδες ενώ οι συνεργοί και οι ηθικοί αυτουργοί κυκλοφορούν Ελεύθεροι......την ίδια στιγμή που τα καλόπαιδα των Εξαρχείων κάνουν αυτοκάθαρση του άβατου , (ερήμην του νόμιμου Κράτους που δεν τολμά να το σπάσει μη στενοχωρήσει τα παιδιά ) και "διώχνουν " τους "ξένους " "ναρκεμπόρους" για να κτυπήσουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό ...
Την ίδια στιγμή λοιπόν που συμβαίνουν όλα αυτά ...
Άλλος ένας πολιτικός γόνος της αριστεράς συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών ...!!!!

Πρόκειται για τον Ανιψιό της Φωτίου και γιο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ...
Αυτό πια με τους πολιτικούς γόνους της αριστεράς καταντά επιδημία .. Πρέπει να το κοιτάξουν ...!

Η δράση της εγκληματικής ομάδας εντοπίζεται στην αποκλειστική πώληση κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, ενώ τα μέλη της ακολουθούσαν συγκεκριμένη μεθοδολογία προκειμένου να συγκαλύπτουν την παράνομη δραστηριότητα τους.

Βεβαίως και δεν υφίσταται οικογενειακή ευθύνη αλλά μετά τον γιό Βούτση, τον γιό Σκουρλέτη, το γιό του Κουράκη και άλλα καλά παιδιά εντίμων γονιών από την Αριστερά, και τώρα με το ανίψι της Φωτίου φαίνεται πως κάτι είναι σάπιο στο Άβατο Βασίλειο της Δανιμαρκιας και η επίσημη πολιτεία κάνει ότι μπορεί για να μπορέσει  να σκεπάσει την αριστερή  μπόχα ...

Όμως τα "παιδιά " τώρα που έχουν πλάτες νιώθουν ασφάλεια και γίνονται λιγουλάκι απρόσεχτα...
Μιας λοιπόν και ο κ Αλεξιάδης ψάχνει απεγνωσμένα για μαύρο χρήμα ... Ας κάνει κανένα έλεγχο κάτω απ την μύτη του ... Γιατί απ ότι φαίνεται Εκεί τελικά κυκλοφορούν τα αδήλωτα παράνομα εκατομμύρια ...!