Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Χάνει την άδεια ο ΣΚΑΙ και την παίρνει ο Σαββίδης

Η δέσμευση της περιουσίας και των προσωπικών λογαριασμών του Γιάννη Αλαφούζου, φαίνεται ότι δημιουργούν τα πρώτα σοβαρά προβλήματα στο αφεντικό του ΣΚΑΙ.



Αυτό προέκυψε από τον έλεγχο Πόθεν Έσχες, που ολοκληρώθηκε σήμερα και αφορούσε τους τέσσερις υπερθεματιστες στον πρόσφατο διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, οι ελεγκτές διαπίστωσαν οτι ο κ. Αλαφούζος, προσκόμισε στοιχεία που δυστυχώς για εκείνον είχαν δεσμευτεί με απόφαση του οικονομικού εισαγγελέα Παναγιώτη (οι φίλοι τον αποκαλούν και Πάνο) Αθανασίου.
Με απλά λόγια το αφεντικό του ΣΚΑΙ βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα τεράστιο πρόβλημα, αφού μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα πρέπει να βρει 44 εκ. ευρώ, τα οποία δεν θα συνδέονται με τους δεσμευμένους λογαριασμούς.
Πέραν όμως του συγκεκριμένου προβλήματος, κάποιοι λένε ότι από τον έλεγχο πόθεν Έσχες προέκυψαν και αλλά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την γενικότερη οικονομική κατάσταση του φοροφυγά Αλαφούζου.

Οι επόμενες ώρες αναμένονται με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον αφού θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι τόσο οι υπερθεματιστες, όσο και οι επιλαχόντες θα φροντίσουν να αναδείξουν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αλαφούζος.

Eάν ισχύουν τα παραπάνω, την άδεια θα πάρει πιθανότατα ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είναι και ο πρώτος επιλαχών...........Γράφουν τα παραπολιτικά