Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Χαμός στη βουλή - Μαντάς, Μαντάς, Μαντάς !

Δύο πρωην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι Θανάσης Πετράκος και Στάθης Λεουτσάκος ανέβηκαν στα θεωρεία της Βουλής και πέταξαν φυλλάδια στην αίθουσα της Ολομέλειας εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή τους στις ιδιωτικοποιήσεις. Στο βήμα εκείνη την ώρα ήταν ο κ. Χρήστος Μαντάς, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
 Ο συγκεκριμένος, κύριος κατά τα άλλα, απειλούσε την Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν διαφωνούσε με την κυβέρνηση Τσίπρα λέγοντας την  "Θα σε
τελειώσουμε ! " (Δες και ΕΔΩ)

Μαντάς, Μαντάς, Μαντάς !.....
Γκόρτσος,  Γκόρτσος , Γκόρτσος !

To σημείωμα:

«Aς ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και ....... την μάνα που σας γέννησε.»

 Ζοζέ ντε Σόζα Σαραμάγκου