Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ουστ από δω Τσογλανάκι πουστρίκο ! ! !

Ο Δημήτρης Καμπουράκης εξομολογήθηκε πως άδειασε το γραφείο του στο Mega και μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια.

“Εγώ ξέρω ότι υπήρχε ένα τοπίο με ανθρώπους που δούλευαν και βρέθηκαν ξαφνικά στο δρόμο. Και ακούω τώρα κάτι τρελά, ότι οι 4 άδειες είναι οι μόνες που
αντέχει η αγορά. Ωραία, ας βγει ο υπουργός σε κάθε δρόμο και να πει κάνω μια μελέτη και νομίζω ότι αυτός ο δρόμος αντέχει 4 μαγαζιά. Πόσα είναι; 8; Ας κλείσουν τα άλλα 4. Έχει νόημα αυτό το πράγμα; Δεν έχει, αλλά έτσι γίνεται.”

Όσον αφορά τα γραφεία στο Mega, ο  δημοσιογράφος δήλωσε:”Τα έχουμε αδειάσει τα γραφεία. Εγώ το άδειασα από την αρχή του καλοκαιριού. Δεν το έχω πει σε κανέναν, αλλά φεύγοντας για διακοπές τα μάζεψα. Τι να κάνουμε εκεί; Αφού δεν υπάρχει. Παριστάνει ότι είναι ανοιχτό, αλλά είναι κλειστό, δυστυχώς. Το παράτησαν οι μέτοχοι δεν ξέρω γιατί.

Τα παιδιά ούτε μας λένε τι θα κάνουν, έχουν κάνει επίσχεση. Είναι μια κατάσταση δραματική. Ένα μέγαρο, ένα κανάλι που μέχρι πέρυσι σάρωνε, φέτος το βλέπεις και έχει κατσαρίδες πίσω από τις πόρτες που μου έλεγε ένα security. Έχουμε αδειάσει τα πράγματα μας. Να μπει και κανένας κλητήρας μέσα να αρχίσει να τα μαζεύει. δεν ξέρω τι κάνουν οι μέτοχοι, ούτε ξέρω που θα καταλήξει αυτή η ιστορία”.

Όσο για το αν βγαίνει στη σύνταξη είπε : “Είμαι 55 χρονών, δεν βγαίνω ακόμα στη σύνταξη. Πώς θα ζήσω;”

 Εμείς όμως δεν ξεχνάμε  Καμπουράκη ποιος είσαι , ένα από τα πλέον γνωστά βαποράκια της κατευθυνόμενης πληροφόρησης ! ! !  !  ! !

ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ! ! !