Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Χάσανε 50 Δίς σε πέντε χρόνια ! ! !

Στην χώρα που κυβερνά μια πολιτική και τραπεζική μαφία έχουν το θράσος να μιλούν για ιδιωτική οικονομία. Αποκρατικοποιήσεις και ιδιωτικό τομέα δεν θέλετε δείτε και απολαύστε τα αποτελέσματα της. 
Το ΤΧΣ σύμφωνα με τον νόμο 3864/2010 δεν υπόκεινται στον έλεγχο του δημοσίου και λειτουργεί σύμφωνα με τα κριτήρια της ιδιωτικής οικονομίας. 
Ας μας πουν οι χαβαλέδες που κυβερνάνε την χώρα σε ποια επιχείρηση τα στελέχη της θα την βάζανε μέσα σε 5 χρόνια περί των 50 δις και δεν θα τους παίρνανε τα κεφάλια; Ιδιωτική πρωτοβουλία δεν θέλετε; κανένα έλεγχο του κράτους δεν θέλετε; πάρτε να έχετε.



Δες πατριώτη πως κάνανε φτερά τα 50 δις που έδωσες στις τράπεζες και σήμερα έχουν λογιστική αξία 2,3 δις

Δες πατριώτη πως μέσα σε μια νύχτα η κυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστεράς μηδένισε την Συμμετοχή του ΤΧΣ στο μετοχικό κεφάλαιο των τεσσάρων συστημικών τραπεζών

Υπάρχει κανείς σε αυτή την χώρα να μας πει σοβαρά που πήγανε χρήματα περί του ποσού των 20 δις μια και η συμφωνία του Αυγούστου 2015 μιλούσε για διάθεση κεφαλαίων περί των 25 δις για τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών και σήμερα έχουν δοθεί μόνο 5,5 δις; μήπως θα πρέπει σοβαρά σε αυτή την χώρα να μας πουν εάν εκταμιευτήκανε τα 20 δις που πήγανε και εάν όχι γιατί επιβάλλουν πρόσθετα μέτρα;