Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ούτε μια τρίχα απο τα αρχίδια μας δεν αξίζεις, όχι 50.000 ευρώ ! ! !

Γιατί κάποιος πρέπει να σου απαντήσει κατά πως πρέπει κ. Μπέζο ! ! !

Τι είναι αυτό δηλαδή που σε κάνει να αξίζεις 50.000 ευρώ ανά εκπομπή ; ; ;

Πρέπει εμείς οι μαλάκες δηλαδή να πληρώσουμε τόσα λεφτά για να σε
βλέπουμε στην ΕΡΤ ; ; ;

Τι λέτε ρε κοπρίτες της ΕΡΤ που ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που ξανά λειτούργησε το σκατοκαναλο σας για να βολεύει ημετέρους.
Αυτές τις μαλακίες άρχισε να κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ να ταΐζει κάτι "Καλλιτεχνικές Κοπριές" σαν εσένα με λεφτά του λάου όπως έκαναν και οι προκάτοχοί τους.

Έχεις χαζέψει τελείως μου φαίνεται Γιαννάκη τον τελευταίο  καιρό !

Η προκλητική δήλωση του Μπέζου την ώρα που ο λαός πεινάει! 

Μία ακόμα σοκαριστική δήλωση από τον Έλληνα ηθοποιο Γιάννη Μπέζο, σε καιρούς δύσκολους για την ελληνική οικονομία, χωρίς κανένα ίχνος αυτοσυγκράτησης και μετριοπάθειας!
Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο εξαιρετικός -κατά τα άλλα- ηθοποιός, προβαίνει σε τέτοιες προκλητικές -για το κοινό αίσθημα- δηλώσεις!
Αυτή τη φορά, μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» με τον Μένιο Φουρθιώτη και αναφερόμενος στην επικείμενη εκπομπή του στην ΕΡΤ με θέμα το θέατρο και τον κινηματογράφο, ο Γιάννης Μπέζος αποκάλυψε ότι η κάθε εκπομπή θα κοστίζει 50.000 ευρώ!
Μέχρι εδώ (έστω και με το ζόρι) όλα καλά. Ωστόσο, στην παρατήρηση του Μένιου Φουρθιώτη πως «αρκετά ακριβή η παραγωγή της εκπομπής σας δηλαδή κύριε Μπέζο», ο καταξιωμένος ηθοποιός αλλά άνθρωπος με αρκετές ενοχλητικές συμπεριφορές, απάντησε:

«Ναι, φυσικά και είναι μία πολύ ακριβή παραγωγή, όμως το σίγουρο είναι ότι την αξίζω»!

Φυσικά, εν έτει 2016 με την ανεργία στο κόκκινο και τον βασικό μισθό στα 500 ευρώ, είναι τουλάχιστον αλαζονικό και προκλητικό εκ μέρους του κάθε Γιάννη Μπέζου, όσο ταλαντούχος κι αν είναι, να «μοστράρει» χιλιάδες ευρώ δημόσια, απλά και μόνο δικαιολογώντας τα με το ταλέντο του…